Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Montaż szafki pod akwarium - co z klejem?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Montaż szafki pod akwarium - co z klejem?  (Przeczytany 1535 razy)
MMilka
Nowy
*

« : Październik 10, 2007, 18:40:23 »

Właśnie zamierzam złożyć kupioną szafkę, nie wiem tylko co z klejem? W instrukcji nie ma mowy o kleju. Podejrzewam, że mam go nalać do otworów, w które idą kołki albo posmarować wszystkie krawędzie... A może i to i to? Będę wdzięczna za wskazówki.
agrest
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Październik 10, 2007, 19:35:31 »

Wystarczy tylko do otworów. Jeśli dołączyli mały klej w tubce to prawdopodobnie "wikol" do drewna. Radziłbym użyć zwkłego kleju montażowego-lepiej trzyma,. papa
MMilka
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Październik 10, 2007, 20:40:26 »

OK, dzięki za odpowiedź. Dołączyli taką tubkę kilka cm z napisami "klej" "nie spożywać" i "wstrząsnąć przed użyciem" w kilku językach  Cheesy   Ale oczywiście ani słowa gdzie to wpakować.
dulnik
Zainteresowany
**

375l

« Odpowiedz #3 : Październik 11, 2007, 18:27:48 »

Kapnij z 2 krople kleju w otwor na kolek i dobrze go tam rozsmaruj tak zeby byl do okola na sciankach. jestem stolarzem to sie na tym dobrze znam nie jeden mebel juz zrobilem. Ten klej co byl w paczce bedzie napewno dobry to jest albo wikol albo rakol

MMilka
Nowy
*

« Odpowiedz #4 : Październik 11, 2007, 21:35:04 »

Udało się  Good !
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Listopad 02, 2007, 18:51:00 »

Moim zdaniem modzi powinni przenieść wątek do działu ,,pomysłowy dobromir"

Strony: [1]
  Drukuj