Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Rośliny akwarystyczne « fontanilis antipyretica- willow moss naturalnie w Polsce?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: fontanilis antipyretica- willow moss naturalnie w Polsce?  (Przeczytany 2172 razy)
PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?

« : Październik 14, 2007, 13:29:48 »

Hej:) chcalem poruszyc watek dotyczacy "fontanilis antipyretica". w sklepach wystepuje pod ta lacinska nazwa willow moss a w pozycjach przyrodniczych na temat polskiej roslinnosci mozna znalezc go pod nazwa zdrojek Smiley jak myslicie, to ta sama roslina?
nasz zdrojek moze miec nawet 0,5 metra pedy w nurcie... ma ktos doswiadczenie z willow moss w akwarium z duzym ruchem wody?
osobiscie nie mam w akwarium willow moss, jego listki sa o wiele wieksze od innych gatunkow? bo wtedy by mozna uznac,ze to cos wspolnego ma ze zdrojkiem Smiley

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Październik 14, 2007, 18:29:40 »

Fontinalis Smiley

Tak to to samo ... wystarczy w googlu wpisać ...
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fontinalis+antipyretica&btnG=Szukaj&lr=

PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?

« Odpowiedz #2 : Październik 14, 2007, 18:52:44 »

Fontinalis Smiley

Tak to to samo ... wystarczy w googlu wpisać ...
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fontinalis+antipyretica&btnG=Szukaj&lr=

DZIEKI Cheesy
fontinalis, sry Wink no wlasnie, tylko chcialem sie upewnic Wink hehehe... jak to to samo to dobrze, bo za porcje ktora dzis zasadzilem w akwarium zaplacilbym chyba z 50zl Cheesy zobaczymy jak sie przyjmie Smiley jeszcze jutro zbuduje sprzet do bimbrowni i jak ja odpale to od jakiegos hodowcy kupie taiwana, x-mossa, weepinga i moze jeszcze erecta Wink Cheesy zobaczymy co wyjdzie z mojego mcharium Wink jeszcze porozkladalem Jave na dnie i mam wielkie nadzieje na zrobienie trawniczka Wink pod warunkiem,ze Albinosy sie od niej odwala i nie beda wiecznie buszowac w niej Wink pozdrawiam Cheesy

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: