Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: co jest z moja bojowniczką  (Przeczytany 2432 razy)
natalia12
Nowy
*

« : Wrzesień 02, 2007, 11:59:30 »

ej ludzie nie wiem czy moja samica jest w ciąży ma gruby brzuszek   a spod niej wystaje coś białego kupiłam ją ostatnio w zoologicznym.wsadziłam ją na chwilkę do worka i chciałam zobaczyć co będzie robił mój samiec biegał w kółko koło worka a ona zrobiła się  odrazu w paski i chyba on próbuje zrobić gniazdo no i wyciągnął z pod skrzeli jakby taka koronę pomóżcie mi plis

nie wiem czy jest w ciąży czy nie?  Cry Smiley pomóżcie

Na tym forum przestrzegamy poprawnej pisown oraz interpunkcji. Proszę o tym pamiętać przy pisaniu następnego posta.
Emi

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2007, 13:08:01 wysłane przez Emi » Zapisane
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 02, 2007, 19:00:16 »

Samica bojownika nie może byc w ciąży, bo one nie są żyworodne jak gupiki.

Paski ma poziome czy pionowe?

Bojowniczka może mieć ikrę, ale też może być przekarmiona albo mieć inne zaburzenia układu pokarmowego.

Najlepiej daj zdjęcie.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
natalia12
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 03, 2007, 09:20:28 »

oki spróbuje wysłać jakoś zdjęcie ale gdzies tak około za pare godzin paski ma pionowe i widac jakby była troche jakby postrzepiona.ale oprócz tego ona ma jeszcze pleśniawke kupiłam jej preparat na plesniawke i jak narazie troche działa p Smiley zdjecie wyśle potem  Cheesy
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 03, 2007, 09:39:10 »

na pewno pleśniawkę ?? chyba nie wzięłaś za pleśniawkę tego białego dzyndzelka przy odbycie Wink pokładełko mówi nam że jest samiczką Wink

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 03, 2007, 10:40:57 »

Paski pionowe oznaczają, że samiczka jest gotowa i chętna do tarła Smiley Więc brzuszek może być gruby od ikry.

Ale czekamy na zdjęcie

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: