Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Jestem swiezo upieczoną osoba ktora zaczela hodowac rybki potrzebuje pomocy ja
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jestem swiezo upieczoną osoba ktora zaczela hodowac rybki potrzebuje pomocy ja  (Przeczytany 1520 razy)
freszka
Nowy
*

« : Czerwiec 15, 2007, 20:50:32 »

Jestem swieżo upieczoną osoba która zaczeła hodować rybki potrzebuje pomocy jak zaczac.....
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 15, 2007, 20:59:29 »

Hy, nie rozumiem- troszke wystarczy pobuszować w necie i w książkach i takimi postami nie zawracać głowy....  Roll Eyes

A może coś napisz bo to "jak zacząć" i "która ZACZEŁA hodować rybki" no i "swieżo upieczona" coś mi nie pasi-nie wie jak zacząć pyta na forum a już hoduje rybki  Roll Eyes

Pozdrawiam, Magda.
paupuk2
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 15, 2007, 21:04:34 »

No fakt freszka troche sie zaplatala Wink moze napisz cos o akwa jakie masz lub jakie zamierzasz miec
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 15, 2007, 21:09:24 »

http://www.mojeakwarium.pl/Asp/PierwszeKroki/pierwsze_kroki_a.asp !!!! - na początek starczy a potem pytaj na forum PO szukaniu gdzie indziej (forum (opcja SZUKAJ) i internet i książki)

Pozdrawiam, Magda.
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 16, 2007, 19:28:11 »

Hy, nie rozumiem- troszke wystarczy pobuszować w necie i w książkach i takimi postami nie zawracać głowy....  Roll Eyes

No to też właśnie chciała się w necie czegoś dowiedzieć...

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 16, 2007, 20:34:42 »

No to też właśnie chciała się w necie czegoś dowiedzieć...

Chyba wiesz o co mi chodzi  Wink

Pozdrawiam, Magda.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: